een week planning van spanje - Reisverslag uit Madrid, Spanje van anka en beau - WaarBenJij.nu een week planning van spanje - Reisverslag uit Madrid, Spanje van anka en beau - WaarBenJij.nu

een week planning van spanje

Blijf op de hoogte en volg anka en beau

05 Maart 2013 | Spanje, Madrid

Als we op maandag aankomen op het vliegveld in Allicante gaan we eerst naar het appartement van Rinus en Inge dicht bij het strand. Vervolgens eten we tapas en drinken we thee en ice tea op de boulevard. ’s Avonds maken we een strandwandeling en nemen we een duik in de zee.
Dinsdag moeten we vroeg opstaan want we gaan terra mitica bezoeken ( een pretpark in Benidorm). Daar eten we kebab de les dioses in het parkrestaurant. Natuurlijk drinken we ook 2x cola.
Woensdag is een dure spannende dag: we gaan naar het casino in benalmadena costa. Daar eten we Italiaans. Het casino kost € 80,- extra kosten betalen we zelf. We slapen ’s avonds nog steeds in het appartement van Rinus en Inge.
Donderdag is een relax dag, even bij komen van het casino. Vandaag gaan we naar het strand en naar de supermarkt, op eigen kosten. We maken zelf pizza klaar en kopen 6 flesjes water voor onderweg. Dit is de laatste nacht in het appartement, morgen gaan we ergens anders slapen.
Vrijdag gaan we een dagje shoppen in milaan. We eten paella op een terrasje met 3x sinas. We overnachten in Estudios in Benidorm.
Zondag gaan we
Zaterdag gaan we de kathedraal in Barcelona bezoeken. We eten frietjes op de vuist. En overnachten in Estudios in Benidorm.